THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, March 2, 2009

The Clean Monday post.

Καλώς σας βρίσκω ξανά! Ξεβαμμένοι ,ξεμασκαρεμένοι ,ξεσκ(ι)ασμένοι από το πέταγμα του χαρταετού, τίγκα από το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι και έτοιμοι με γεμάτες μπαταρίες και καλή διάθεση...Σωστά?...
Όχι και τόσο. Πιθανότατα έχετε ένα τόνο υποχρεώσεις και δουλειές (ακόμα και αν αυτές είναι το raid στο WoW -δεν μιλάω για το κατσαριδοκτόνο στούρνοι) που η μέτριότατη και υπερτιμημένη λαγάνα δεν είναι σε θέση να ισοσταθμίσει σε καμία περίπτωση.

10-1 μικρά και σπαστικά.

Όλοι έχουμε μάθει λίγο πολύ να δεχόμαστε την καθημερινότητα, να ζούμε στη ρουτίνα και να κινούμαστε σ'αυτή. Υπάρχουν όμως αυτά τα μικρά πραγματάκια που ενώ φαινομενικά είναι ασήμαντα μας ενοχλούν αφάνταστα όταν συμβούν και εμείς βρισκόμαστε στο δρόμο.
Ωραία , καλή μέρα έχει , η εξώπορτα κλείνει πίσω μας και φύγαμε...
(Το X εξομοιώνει τον ήχο "γαιδουράκι" από γνωστή παλιότερη εκπομπή)

Χ : Η μπαταρία του κινητού έπεσε . Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε και δεν έχεις φορτιστή μαζί σου.

Χ:
Αργοί οδηγοί . Ο χρόνος είναι χρήμα και προφανώς οι άνθρωποι αυτοί έχουν περίσσεια. Χωρίς πολλές εξηγήσεις είναι αρκετά ψυχοφθόρο . Γενικά αν είσαι πάνω από 800 χρονών μην πιάνεις τιμόνι... Να ένας απλός κανόνας.

Χ: Απεργίες μέσων μεταφοράς. Περιμένεις στη στάση μισή ώρα και ξαφνικά το συνειδητοποιείς. Και δεν είναι κάποια πανελλαδική απεργία όλων των μέσων από αυτές που βαράνε καμπάνες.Όοοχι , είναι μία τετράωρη απεργιούλα τις ώρες που θες εσύ να πας κάπου.
In your face!

X : Τα αδέσποτα είναι συμπαθητικά ζώα και η Αθήνα τα ανταμοίβει δίνοντας σπίτι σε αμέτρητα. Ξέρετε τι δεν είναι συμπαθητικό ? Τα σκατά. Και υπάρχουν παντού. Και τα πατάμε .Και μας χαλάνε.

Χ : Αν είσαι φίλος της μουσικής , τα ακουστικά σου είναι πολύτιμα. Και δεν καταλαβαίνεις την αξία τους μέχρι να σου χαλάσουν . Και δεν χαλάνε ολοκληρωτικά αμέσως. Πάντα χαλάει μόνο το ένα ακουστικό πρώτα, για να ακούσεις λίγη σκατένια μουσική ακόμα.

Χ : Μήπως άφησα θερμοσίφωνα/φούρνο/παράθυρο ανοιχτό? "Μήπως? Μπαα, λογικα δεν , λες? "

Χ : Σαβούρα - γνωστή και ως σαβούρδα, γρήγορη ,πιθανότατα επίπονη και σίγουρα καταστροφική για το προφίλ. Ακόμα και αν τη γλιτώσεις με ένα παραπάτημα, θα κοιτάξεις το πεζοδρόμιο με κάποια γκριμάτσα σα να σου φταίει και θα ντραπείς , γιατί κακά τα ψέμματα, ο κόσμος λατρεύει να βλέπει μια καλή σαβούρα...

X : Οι τύπισες και τύποι που δίνουν προσφορές κουπόνια για σινεμά ή οτιδήποτε άλλο ή είναι κράχτες ή πρήχτες ή πείτε τους όπως θέλετε. Σε πετυχαίνουν στο δρόμο και ξεκινούν πάντα φωνάζοντας : "Εσύ!" , και σε δείχνουν με νόημα...

Χ : Η είσοδος/έξοδος στα μέσα μεταφοράς, οι τύποι που αράαααζουν στα αριστερά των κυλιόμενων, και το φαινόμενο "πως να σου χτυπήσω το εισητήριο , με το κεφάλι???"


Comedy Bands

Οι comedy bands δεν αποτελούσαν ποτέ δυνατό χαρτί της μουσικής βιομηχανίας, αλλά πάντα ήταν και είναι μία ευχάριστη νότα. Προσωπικά δεν είμουν ποτέ fan του είδους , αλλά ακούγοντας κάποια συγκροτήματα έμαθα ότι υπάρχουν comedy μπάντες που αξίζουν μνεία. Δύο από τις καλύτερα σατυρικά groups είναι οι "The Lonely Island" και οι "Flight of the Conchords".Οι πρώτοι είναι η παρέα toy Andy Samberg (hot rod) και των φίλων του και κωμικών Akiva Shaffer και Jorma Taccone, οι οποίοι ξεκίνησαν να γράφουν από μικροί και συνέχισαν μέχρι και σήμερα φτάνοντας στις πρώτες θέσεις του youtube καθώς και σε προβολές στο Saturday Night Live. Οι Flight of the Conchords είναι γνωστότεροι και αποτελούνταi από τους Bret McKenzie και τον Jemaine Klement. Νεοζηλανδοί με ένα grammy στην κατοχή τους προσφέρουν ένα συνδυασμό ευχάριστης ,ανάλαφρης μουσικής και ξεκαρδιστηκών στίχων που σου φτιάχνει το κέφι. Το ξέρω ότι γκρίνιαξα αρκετά στην παραπάνω λίστα αλλά αυτά τα δύο βίντεο θα επανορθώσουν, πιστέψτε με.







4 comments:

Lydia X said...

μικρό σπαστικό επίσης η βγαλμένη παραπαίουσα πλάκα πεζοδρομίου που απο κάτω κρύβεται ύπουλη λακούβα με λασπόνερο. Την πατάς περπατώντας βιαστικά και γίνεσαι κώλος :P

Cooglis said...

Μαρή, γιατί δεν είπες για τον Stephen Lynch sto παιδί;

Anonymous said...

blepw oi malakies sunexizontai.pragmatika.aistodiaolo.epishs k o stephen lynch p dn kserw poios einai.pw 8ee m paparies.

Lydia X said...

αμα δε σας αρέσει να μη τα διαβάζετε :P